09°° - 21°°

10°° - 21°°

Корисні публікації

<span>Виготовлення і зберігання</span> рибних снеків
28/10/20
Рибні снеки повинні бути однаковими від партії до партії (стандарти якості), термін виробництва повинен бути найкоротший, людський фактор потрібно мінімізувати, а витрати на виробництво повинні бути максимально оптимізовані.
Виготовлення і зберігання рибних снеків
<span>Обладнання для сушіння</span> рибної продукції
10/10/20
При промисловому в'яленні риби, як і будь-якого іншого продукту, важливий кінцевий результат, гроші та час витрачені на процес. Готова риба повинна бути рівномірно висушена, партії не повинні відрізнятися одна від одної (стандарти виробництва), час на в'ялення не повинен бути занадто тривалим, а процес не повинен залежати від погодних умов і сезону.
Обладнання для сушіння рибної продукції
<span>Сушіння м'ясних снеків</span> та м'ясних продуктів
10/10/20
Під час промислового сушіння та в'ялення м'яса, виробництві м'ясних рибних снеків, чіпсів, слайсів і ковбасок, а також інших видів м'ясних продуктів важливий результат. Справа в тому, що м'ясні снеки — це не товстий продукт, а, як правило, слайс від 10 до 25 мм (чіпси), ковбаска 12-28 мм (палички з фаршу, ковбаски в оболонці, кабаноси). М'ясо риби або худоби схоже по структурі й відмінності в обладнанні будуть не суттєвими.
Сушіння м'ясних снеків та м'ясних продуктів

Бренди