09°° - 21°°

10°° - 21°°

Корисні публікації

Інфрачервоні промислові сушильні шафи
17/04/21
У процесі промислової сушки важлива почасова точність і кінцевий результат. Будь-яка харчова продукція повинна бути однакова від партії до партії (стандартної якості). Для економії витрат і прискорення виробництва - терміни самого виробництва повинні бути найкоротшими.
Інфрачервоні промислові сушильні шафи
<span>Виготовлення і зберігання</span> рибних снеків
28/10/20
Рибні снеки повинні бути однаковими від партії до партії (стандарти якості), термін виробництва повинен бути найкоротший, людський фактор потрібно мінімізувати, а витрати на виробництво повинні бути максимально оптимізовані.
Виготовлення і зберігання рибних снеків
<span>Обладнання для сушіння</span> рибної продукції
10/10/20
В'ялення і сушка риби в промислових масштабах вимагають дотримання незмінно високої якості продукту на виході, важливі також витрати часу і коштів на ці технології. Якість партій готової продукції повинно стабільно відповідати стандарту, технологічний процес повинен дотримуватися як за часом, так і за витратами на нього.
Обладнання для сушіння рибної продукції
<span>Сушіння м'ясних продуктів</span> м'яса, бастурми, снеків, ковбас
10/10/20
Сушка і в'ялення м'яса, при виробництві снеків з риби і м'яса, чіпсів, слайсів або ковбасок, в промислових масштабах, вимагають особливого підходу, оскільки ці продукти мають невелику товщину. При цьому, м'ясо риби і худоби мають схожу структуру, що дозволяє використовувати, для отримання виробів з них, практично однакове устаткування. Основною вимогою до виробництва, можна назвати ідентичність партій продукції, що випускаються, відповідної якості, з мінімальними витратами часу та оптимізованими фінансовими витратами.
Сушіння м'ясних продуктів м'яса, бастурми, снеків, ковбас

Бренди